Jäsenedut ja -hinnat

Muutama hyvä syy kuulua ratsastusseuraan:

• Saat kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen , joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille

• Saat Hippos-Lehden jäsenetuna kahdeksan kertaa vuodessa

• Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä

• Voit osallistua ratsastuskilpailuihin

• Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

Hinnat vuodelle 2019

• Täysjäsen seniori 64 euroa

• Täysjäsen juniori 52 euroa

• Perhenjäsen seniori 37 euroa (samassa taloudessa täysjäsenen kanssa, ei hippos-lehteä)

• Perheenjäsen juniori 28,50 euroa (samassa taloudessa täysjäsenen kanssa, ei hippos-lehteä)

• Seuran kannatusjäsen juniori / seniori 15 euroa

Jäsensihteerinä toimii Maiju Taimisto. Hänet tavoittaa p. 050 3449800 tai maiju.taimisto(at)suomi24.fi.

Liittyessäsi jäseneksi ilmoita jäsensihteerille seuraavat tiedot:

• nimi

• osoite

• puhelinnumero

• sähköposti

• henkilötunnus

Jäsentietojen käsittely seurassamme ja Suomen Ratsastajainliitossa

Loikalan Kartanon Ratsastajat on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Seuramme kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Loikalan Kartanon Ratsastajat käsittelystä vastaa: Maiju Taimisto.

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Loikalan Kartanon Ratsastajat kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Loikalan Kartanon Ratsastajat on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Loikalan Kartanon Ratsastajat kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu